About us…Els en Ciska

Hallo,

Wij zijn iets tegen gekomen waar we ontzettend blij mee zijn en dat ons behoorlijk verrast heeft. Wij denken dat er veel mensen zijn die dit ook interessant zullen vinden en daarom deze website.

Els is bezig geweest met 365 dagen succesvol. Samen zijn wij naar de Millionaire Mind Intensive van T. Harv Eker en de National Achievers Congress in Amsterdam geweest. Wij hebben dit gedaan omdat wij o.a. financieel vrij willen worden. Ook de boeken van Robert Kiyosaki, Think and grow rich en nog veel meer van dit soort interessante ontwikkelingen zijn een onderdeel geweest van de resultaten die wij nu boeken.

Via deze weg kom je van alles tegen. Wat er bij ons is uitgerold is o.a. het bedrijf Futurenet. Zoals wij op de website willen laten zien een ijzersterk bedrijf waar je je geld kan laten groeien….op volle kracht.

Door de onderzoeken die wij gedaan hebben denken wij dat er meer mensen zijn die dit heel goed kunnen gebruiken. Waar wij mee bezig zijn zou je de nieuwe economie kunnen noemen. Banken, pensioenen en bazen zijn niet meer wat ze waren. Door bedrijven zoals Futurenet kan je goed voor je eigen financiën zorgen en van hun niks meer aantrekken.

Deze tak van sport heeft een hoog sociale factor. Dit houdt in dat je alle hulp krijgt die je zou willen. Dus als je vragen hebt…

Wij vinden het heel leuk om je wegwijs te maken.

Els en Ciska

Als je vragen hebt kan je deze hieronder stellen.

Leave a Comment